Punskogsvägen 44

RIALA

Nu ges tillfälle att köpa mindre villa/fritidshus i lantlig miljö nära sjö, skog och ängsmark och med optimalt pendlarläge! Längs Rialavägen ligger denna charmiga nyrenoverade stuga med sin unika tillgänglighet till både Stockholm och Norrtälje i kombination med Roslagens svårslagna naturupplevelse! Ett sommar- eller permanentboende för den som önskar det bästa av två världar. Med ca 9 km till E18 tar du dig på ca 15 min till Norrtälje och på endast 30 min till Täby. Med ett promenadavstånd på endast 5-10 minuter till närmsta badsjö som ligger i enskilt läge kan man med enkelhet unna sig ett kvälls- eller morgondopp.Stugan har en mycket enkel och lättskött tomt som den trädgårdsintresserade lätt skulle kunna förvandla till en grön oas. Fastighetens storlek är 72 kvm och har en tillhörande gäststuga på ytterligare ca 20 kvm, matkällare, 2 st carport samt vedbod. För den hästintresserade kommer det inom kort att anläggas stall och ridbana och stallplats kommer att kunna erbjudas på endast någon minuts gångavstånd. Välkommen att närvara på visning!

Visningar

  • 20
    juni
    söndag
    kl 14:00 - 14:45

Fakta

Utgångspris
1 975 000 kr
Rum

2 st

Sovrum

1 st

Boarea

72 m²

Tomtarea

718 m²

Byggnadstyp

2-plansvilla

Dokument

Fastighetsmäklare

Profil

Marcus Lillbäck

0735239045

marcus@roslagshem.se

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Planlösning

Genomgående välhållen och nyrenoverad (2020-2021) villa/fritidshus i 2 -plan. Entré ges i båda plan och bostaden består idag av 2st plan/rum där nedre plan fungerar som vardagsrum och övre ger kök, sovdel och toalett med dusch. På gården finns även gästrum. I stort har alla ytskikt renoverats. Välkommen att boka visning. Bostad ligger med närhet till såväl badsjö Largen med sitt kristallklara vatten och Riala sandgrop som båda är populära badplatser som det vallfärdas till under badsäsong. Närområdet erbjuder vackra strövområden i skogsmiljö med rikt djurliv och eftertraktade svamp och bär skogar. Obs: Maskinhall kommer nedmonteras!

Tomt

Trädgårdstomt.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Egen borrad brunn samt avlopp via minireningsverk.

Drift per år

Uppvärmning

18 000 kr

Renhållning

2 000 kr

Summa

20 000 kr

Pantbrev

Summa

2 890 000 kr

Antal

2 st

Närområde

Fantastiska miljöer på nära avstånd, huset är beläget i utakanten av strategiskt och charmiga samhället Riala med endast 5,5 mil in till Danderyds tunnelbanestation. Endast 5 min med bil till badsjön Largen och några minuter till bad i populära stenbrottet dit många älskar att spendera sin sommar på. Närliggandes sjö med badbrygga finns på promenadavstånd. Vira bruk med sina porlande åar och natursköna miljöer ligger även i närområdet. För pendlare finns ca 7min pendlarparkering vid Ledinge trafikplats. Ica Nära i Bergshamra ligger ca 10 min med bil.

Kommunikation

9km till Ledinge trafikplats och pendelkommunikation med buss till Stockholm alt. Norrtälje. Buss 620 trafikerar sträckan Norrtälje - Åkersberga där Roslagsbanan tar dej vidare in till Östra Station och Stockholm.

Service ställen

Skola, förskola, och ett flertal fritidsaktiviteter bl. a en väldigt aktiv och omtyckt fotbollsförening men även flertalet hästgårdar och jaktlag.

Byggnad

Typ

2-plansvilla

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Trä

Grund

Betongplatta

Grundmur

Betong

Stomme

Trä

Uppvärmning

Direkt El och luftvärmepump

Tak

Plåt

Fönster

2-glas

Övrig byggnader

Gästhus, jordkällare samt carport.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


KartaBilder