Drottning Kristinas väg 25

Kvisthamra, Norrtälje

I hjärtat av Kvisthamra finns nu en av Norrtäljes finaste villor till salu! Nära hav, bad, centrumkärnan och med utsikt över Kvisthamra skidbacke. Huset totalrenoverades och byggdes ut 2006 och mäter nu hela 323kvm. Trädgården är ogenerad och inramas delvis av syrenhäck och staket. Huset andas sekelskiftescharm och har byggts och renoverats med hjärta! I en del utav källaren finns en ungdomsdel / gästlägenhet om 58kvm som idag hyrs ut. Vid sidan av huset finns även ett dubbelgarage om 56kvm och på uppfarten finns gott om plats att parkera fem bilar. Det här är ett hus som behöver upplevas, välkommen att boka visning!

Fakta

Utgångspris
12 900 000 kr
Rum

10 st

Sovrum

6 st

Boarea

197 m²

Biarea

126 m²

Tomtarea

1 412 m²

Byggnadstyp

2-plansvilla med källare

Byggnadsår

1946

Fastighetsmäklare

Profil

Marcus Lillbäck

0735239045

marcus@roslagshem.se

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Planlösning

I hjärtat av Kvisthamra finns nu en av Norrtäljes finaste villor till salu! Nära hav, bad, centrumkärnan och med utsikt över Kvisthamra skidbacke. Huset är på hela 323 kvm i tre plan och har ett intilliggande dubbelgarage om 56 kvm med fjärrstyrd port (i dagsläget inrett som gym). Huset har en stor ogenerad hörntomt om drygt 1400 kvm inramad av syrenhäck och staket. I huset inryms förutom stora representativa sociala utrymmen även en ungdomsdel/uthyrningslägenhet om 58 kvm i en del av källaren. I den andra delen finner vi ett stort spa med nedsänkt jacuzzi med overflowsystem och öppen spis. På källarplanet finns även tvättstuga, ett duschrum och vinkällare, pannrum etc. På husets entréplan finner vi ett stort, vackert och lantligt vitt Vedumkök med integrerade vitvaror och en mörk bänkskiva av Amerikansk valnöt. I vardagsrummet stoltserar en murad vitputsad öppen eldstad som är centralt placerad för att vara i blickfånget från både kök, matsal och vardagsrum. Huset har totalt tre balkonger, två med motorstyrda markiser samt ett stort trädäck för härliga grillkvällar, fint inramat av hus och garage. Fortsätt så finns ett gästrum på entréplan samt ett duschrum. Går vi upp ytterligare en trappa så finner vi en stor hall med förvaring, ett vardagsrum med utgång till balkong och med en vacker norsk etagekamin. Här finns också tre stora sovrum, en klädkammare och ett stort duschrum med dubbla handfat och både dusch och hörnbadkar. På varje plan finns uttag för centraldammsugare och varje plan har en eldstad. Hela huset andas kvalitet och tidlös stil, väggarna är tjocka, fönstersmygarna djupa och fönstrena vackert spröjsade. Lägenheten i källarplanet som har egen ingång har ett duschrum med tvättmaskin och ett fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrum samt två sovrum. Välkommen till Drottning Kristinas väg 25, ett exklusivt boende i ett av Norrtäljes mest attraktiva områden! Kontakta mäklare för privat visning!

Tomt

Trädgårdstomt.

Lättskött ogenerad trädgårds tomt med 3st äppelträd och 1 körsbärsträd med vacker blomning. Tomten omgärdas av syrenhäck till stor del.

Altandäck om 25kvm i söderläge där det ogenerat kan nyttjas för samkväm. Huset har 3st balkonger med fantastisk vy över Kvisthamra.

Plan

Tomtindelning Stadsplan

Ventilation

FTX.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 30/5 2018

Klass

D

Förbrukning

64 kWh/kvm per år

Drift per år

Uppvärmning

38 801 kr

Försäkring

8 355 kr

Vatten/avlopp

12 000 kr

Renhållning

2 120 kr

Summa

61 276 kr

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

4 378 000 kr

Byggnad

2 803 000 kr

Mark

1 575 000 kr

Skatt/avgift

8 524 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1980

Pantbrev

Summa

3 160 000 kr

Antal

13 st

Närområde

Kvisthamra är ett centralt villa område beläget intill Kvisthamraviken med båt/badplatser, skidbacke och vackra strövområden. Kvisthamra är ett av de äldre och i alla avseenden mest attraktiva bostadsområden i Norrtälje.

Kommunikation

Området trafikeras av stadsbuss.

Service ställen

Norrtäljes hela utbud ligger inom gångavstånd.

Byggnad

Typ

2-plansvilla med källare

Byggår

1946

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Trä

Grund

Betongplatta

Grundmur

Betong

Stomme

Trä

Uppvärmning

Bergvärme

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas

Övrig byggnader

Dubbelgarage om 56kvm med fjärrstyrda portar och golvvärme.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


KartaBilder