Tomta-Ekevägen 25

Norrtälje

Arkitektritad enplansvilla om 142kvm i naturskönt läge med ogenerat tomtläge och solläge från morgon till kväll. Interiört ges smakfulla och påkostade materialval med det där lilla extra. Söker du boende i lugn miljö men ändå närhet till Norrtälje kan detta vara en bostad för dig. Välkommen på visning!

Fakta

Utgångspris
5 875 000 kr
Rum

4 st

Sovrum

3 st

Boarea

142 m²

Tomtarea

2 814 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2014

Fastighetsmäklare

Profil

Marcus Lillbäck

0735239045

marcus@roslagshem.se

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Planlösning

Genomgående nystandard med påkostade materialval i öppen- och luftig planlösning med sällskapsytor där ryggåstak och eldstad med fönsterpartier ut mot ogenerat läge ger trivsam stämning. Funktionellt boende med 3st sovrum och tilltagna rumsytor. Söker du bekvämt boende i lugn, naturmiljö där skog, strövområden och hav/sjönära läge erbjuds men ändå endast några minuters bilväg till centrala Norrtälje med sitt fulla utbud, då är kanske denna villa är något för dig?

Rum

 • Hall

  Rymlig hall med plats för klädavhängning och skåpsförvaring. Praktiskt klinkers golv samt målade väggar och paneltak. Här ligger även ett av husets två badrum, detta med wc och dusch.

 • Vardagsrum

  Luftigt- och rymligt vardagsrum. Centralt placerat med kamin. Utgång till altan- och baksida tomt. Paneltak, målade väggar ock ekparkett på golv.

 • Kök

  Rymligt kök med plats för större matplatsmöblemang. Inrymmer: kyl, frys, 2st varmluftsugnar, micro, diskmaskin, ho, induktionshäll och spisfläkt. Kaklat ovan arbetsytor. Paneltak, målade väggar och ekparkett på golv.

 • Sovrum 1

  Masterbedroom. Ett större sovrum som vid behov kan göras om till ursprungliga två rum. Inrymmer plats för dubbelsäng och garderobsförvaring bakom skjutdörrar. Målade väggar och tak. Ekparkett på golv.

 • Sovrum 2

  Mindre rum idag som idag används som barnrum. Målade väggar och tak. Ekparkett på golv.

 • Sovrum 3

  Mindre rum idag som idag används som barnrum. Målade väggar och tak. Ekparkett på golv.

 • Badrum

  Det större badrummet som inrymmer uppbyggd och inkaklad duschhörna, inbyggd wc, badkar, skåpsförvaring samt handfat med lådförvaring. Infällda spotlights i taket. Kaklade väggar, målat tak och klinkers på golv.

 • Wc/dusch

  Belägen i hallen. Inrymmer dusch med glasväggar, inbyggd wc och handfat med lådförvaring. Platsbyggd hylla samt inkaklad spegel. Infällda spotlights i taket. Klinkers på golv, målat tak och kaklade väggar.

 • Tvättstuga

  I anslutning till kök. Inrymmer tvättmaskin, torktumlare, ho, centraldammsugare och förvaring. Bänkskiva av trä. Utgång mot altan- och baksida tomt. Praktisk och lättstädad klinkers på golv. Målade väggar och tak.

Tomt

Trädgårdstomt.

Lättskött trädgårds tomt med ogenerade ytor där solläge ges från morgon till kväll. Stor altan runt med husets . På sidan av fastighet är träd avverkade för eventuellt framtida garage.

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Utlunda GA:3

Vatten och avlopp

Enskilt vatten året om via borrad brunn. Enskilt avlopp via 3-kammarbrunn.

Drift per år

Uppvärmning

10 000 kr

Försäkring

6 000 kr

Vatten/avlopp

1 500 kr

Sotning

500 kr

Vägsamfällighet

900 kr

Renhållning

2 800 kr

Summa

21 700 kr

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

2 403 000 kr

Byggnad

1 885 000 kr

Mark

518 000 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

2014

Pantbrev

Summa

3 566 000 kr

Antal

4 st

Närområde

Utlunda ligger naturskönt med närhet till såväl sjö- som hav endast ca 8 km från Norrtälje stadskärna. I området finns närhet till bad i både sjö och hav. Närhet till golfbana med 18 + 12 hål. Mestadels permanentboende i området men även en del fritidshus.

Kommunikation

Vätövägen trafikeras av regelbunden busstrafik.

Service ställen

Ca 8km till Norrtäljes stadskärna och dess fulla utbud av service, affärer och restauranger.

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Byggår

2014

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Trä

Grund

Betongplatta

Grundmur

Betong

Stomme

Trä

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder