Vätövägen 102B

NORRTÄLJE

Nu till försäljning ett unikt och bekvämt boende om 152kvm med det lilla extra beläget i naturskönt bostadsområde med gångavstånd till Norrtäljeviken och strövområden. Interiört ges genomgående hög standard med alla bekvämligheter man kan önska sig och funktionell planlösning även för en större familj. Exteriört med egen ogenerad uteplats där spabad, soldäck och plats för grill och övrig samkväm ges. Denna bostad behövs upplevas så välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Fakta

Utgångspris
5 500 000 kr
Månadsavgift

5 653 kr/mån

Rum

6 st

Boarea

152 m²

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerfamiljshus/Radhus

Byggnadsår

2016

Fastighetsmäklare

Profil

Marcus Lillbäck

0735239045

marcus@roslagshem.se

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Planlösning

Funktionell bostad i 3 plan med totalt 6 rok om 152kvm där det lilla extra ges i exklusiv tappning med genomgående hög materialstandard och möjlighet till bekvämt boende. Entré plan med hall med klinkers (golvvärme) och förvaring samt upphängnings plats för ytterkläder. Duschrum med klinkers och kakel i smakfulla materialval. Stort kök med matplats i anslutning till sällskapsrum som större delen av året växer ihop med inramad uteplats. Övervåning med 4st sovrum och duschrum/wc med tvätt och tork även här med klinkers och kakel. Plan 3 som är exklusivt för denna bostad har iordningställts som "masterbedroom" med klädförvaring och eget wc/duschrum med ångbastu och sitt bänk. Genomgående påkostat och välplanerad bostad som bör upplevas så söker du bekvämt, funktionell bostad med det där lilla extra så kanske denna kan bli din!

Månadsavgift

5 653 kr/mån

Inkl V/A, sopor, värme samt gemensamhetsytor.

Balkong, uteplats och bilplats

Stenlagd uteplats med spotbelysning i anslutning till entré samt stor uteplats som ger ogenerat utrymme för sol, grill, spabad och samkväm stora delar av året.

P-plats finns och administreras via föreningen.

Drift per år

Elförbrukning

12 000 kr

Summa

12 000 kr

Mark som ingår i upplåtelsen

Uteplats..

Närområde

Upplunda är vackert beläget endast 5km utanför Norrtälje stadskärna. Med närhet till såväl charmiga Norrtälje stads fulla utbud av service som bad vi insjön Gillfjärden, bad vid Norrtälje viken, golfbana, och strövområden.

Parkering

Parkering tillhörande lägenheten samt gästparkeringar finns tillgängligt.

Kommunikation

Trafikeras av regelbunden busstrafik. 5min till Norrtälje busstation med vidare pendeltrafik till Stockholm, Uppsala, Arlanda m.m.

Service ställen

3minuters bilfärd för barnomsorg, affär, pizzeria, bensinmack m.m. 5minuter till Norrtälje stads fulla utbud av service.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus/Radhus

Byggår

2016

Förening

Namn

Brf Upplunda 6.

Gatuadress

Vätövägen 100.

Postnr

76175.

Ort

Norrtälje.

Tillåter dubbelt ägande

Ja.

Ekonomi

Inga planerade avgiftsförändringar.

Om föreningen

Brf Upplunda 6 innefattar 12st lägenheter och 4st bostadsrättsradhus samt en bostadsrättslokal. Beläget endast ca: 5min från centrala Norrtälje i naturskönt område. Föreningen erbjuder sina boende stora grönytor, bubbelpool med bastu och relaxavdelning, solstolar och grillplats i ogenerat läge.

Organisationsform

Bostadsförening.

Parkering

P-plats sköts av föreningen och erbjuds till en kostnad om 300kr/mån.

Övrigt

Föreningen tillhandahåller förråd till samtliga bostäder.

Tv och bredband

Bredband är indraget och sköts genom Telia.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

16 st.

Lokaler

1 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder